La PAH frena el desnonament d'una dona a Lleida, el tercer que suspèn aquest any

M. MARQUÈS
24-01-2018
  • La PAH frena el desnonament d'una dona a Lleida, el tercer que suspèn aquest any

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lleida va aconseguir ahir frenar el desallotjament d’una dona, que viu a l’avinguda de Prat de la Riba, i que havia d’abandonar avui el seu habitatge. L’amo de l’habitatge va demandar la inquilina per falta de pagament.

Membres de la PAH van explicar que han pactat amb l’advocat del propietari ajornar el desnonament per dos mesos, perquè a la plataforma li doni temps d’aconseguir un pis d’emergència a través d’Assistència Social. Aquest és el tercer desnonament que aconsegueix paralitzar la plataforma aquest any a la ciutat. En els altres dos casos els demandants eren entitats financeres.

La PAH va registrar fa un parell de setmanes al Congrés un projecte de llei d’habitatge per acabar amb els desnonaments, els deutes hipotecaris impagables i la pobresa energètica i per regular els preus del lloguer, a més de permetre reallotjar temporalment famílies en emergència en pisos buits de la banca. El text compta amb el suport de Podem, PDeCAT, ERC, Compromís i EH Bildu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...