La Saleta de Lleida celebra el seu quart aniversari amb una programació especial

REDACCIÓ
Publicat: 
07-03-2022
Actualitzat: 07-03-2022 10:14
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Saleta de Lleida celebra el seu quart aniversari amb una programació especial

Aquesta setmana, l'espai alternatiu d'arts escèniques La Saleta de Lleida celebra el seu quart aniversari amb una programació especial durant tot el cap de setmana. L'equipament va tornar a obrir de nou les seves portes al carrer Ballester el passat setembre, després d'un any i mig tancat per la pandèmia, i oferirà un seguit d'espectacles d'improvisació, dansa i familiar.

En aquests quatre anys, per l'espai hi han passat diverses companyies lleidatanes i artistes, com Inhabitants, La Dona Barbuda, Cametes Teatre, Berta Puigdemasa, Sons de Canyella, Marta Casals Dansa, Improsia, Maria Mora, Jordi Gasión, Genís Bagés, Roser Guasch o el contacontes Valdiri Matafaluga, entre molts d'altres. A més, La Saleta també és la seu del festival de microteatre Microfest, que es celebra dues vegades a l'any coincidint amb la Festa Major de la ciutat.

 L'espai segueix apostant per la cultura de proximitat, per apropar les arts en viu al públic en un petit format, malgrat les restriccions actuals, amb la voluntat de ser un espai de referència de la ciutat.

Programació Aniversari:

Comparteix

També t'interessarà