La Segarra alerta d'estafes a gent gran en les revisions del gas

X. SANTESMASSES
16-02-2018
  • La Segarra alerta d'estafes a gent gran en les revisions del gas

Protecció Civil de la Segarra preveu enviar avui als ajuntaments un avís perquè s’informi els veïns, en especial les persones grans, sobre la visita d’operaris que fan revisions del gas cobrant preus abusius, encara que estan acreditats. Els Mossos d’Esquadra van identificar dimecres passat un vehicle amb quatre operaris que havien fet visites a cases de diverses poblacions, tot i que de moment només existeix una denúncia de Biosca, els operaris també haurien actuat a la Morana, Massoteres, Guissona i Sant Martí. No es tracta de grans quantitats, cobren un màxim de 399 euros per revisió, de manera que es tracta d’una falta lleu.

Segons l’alcaldessa de Torrefeta i Florejacs, Núria Magrans, que ja ha donat avís a la població mitjançant les xarxes socials, es tracta d’una mala praxi de la qual solen sortir especialment malparades les persones grans. Malgrat tot, explica que perquè la policia pugui actuar ha d’haver-hi alguna denúncia.

Una veïna de Guissona va manifestar ahir el seu malestar després que la seua mare pagués 399 euros per una revisió en què els operaris li van fer a més reformes innecessàries a la casa que no tenien res a veure amb el gas per justificar-ne el preu.

Els Mossos busquen dos persones per robatoris en ple dia

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra també segueixen la pista per un avís d’un turisme que s’ha vist en diversos municipis de la comarca, als dos ocupants del qual se’ls atribueixen presumptament robatoris en cases particulars. Pel que sembla, els homes entren a plena llum del dia i porten a terme actuacions molt ràpides buscant joies i diners. Existeixen dos denúncies per robatori aquesta setmana en cases de Portell i Sant Ramon.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta