REDACCIÓ
09-10-2018
Actualitzat: 09-10-2018 10:34
  • La selecció espanyola, amb Anna Ferrer del Vila-sana, s'estrena vencent

La selecció espanyola d’hoquei femení, en la qual es troba la jugadora del Vila-sana, Anna Ferrer, es va estrenar ahir en el Campionat d’Europa amb una còmoda victòria sobre la selecció de França, a la qual van derrotar per 6-1. El torneig es disputa a la localitat portuguesa de Mealhada. Anna Ferrer, que no està participant en la pretemporada de l’equip del Pla d’Urgell ja que fa diverses setmanes que està amb la selecció espanyola, no va jugar ahir davant del conjunt gal.

L’equip espanyol va dominar el partit des dels primers compassos, encara que França es va defensar bé en els primers deu minuts. Laura Puigdueta va marcar l’1-0 al minut 11 i pocs segons després era Anna Casarramona la que col·locava el 2-0 al marcador, resultat amb què es va arribar al descans.

El 3-0 va arribar al minut 37, obra de Berta Busquets, que també va anotar el 4-0 dos minuts més tard. Encara que França va marcar el 4-1 al minut 40, Espanya no es va deixar sorprendre i va sentenciar amb dos gols més, un de Natasha Lee al 43 i un altre de Sara González quan tan sols faltaven 20 segons.

La Selecció afronta avui un doble compromís: amb Suïssa i Itàlia, un rival força més complicat.