⏯️ La Seu Vella, escenari del concert "Essencial" de record de les víctimes de la covid-19 a Ponent

ACN
02-09-2020
  • ⏯️ La Seu Vella, escenari del concert "Essencial" de record de les víctimes de la covid-19 a Ponent
  • ⏯️ La Seu Vella, escenari del concert "Essencial" de record de les víctimes de la covid-19 a Ponent

La nau central de la Seu Vella de Lleida serà l'escenari dels concert 'Essencial', a través del qual les autoritats lleidatanes retran homenatge a les víctimes de la covid-19 a les terres de Ponent. L'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida i l'Orquestra del col·legi de Metges de Barcelona interpretaran un repertori que vol reflectir els diferents moments de la pandèmia, el record a les víctimes i l'agraïment als professionals que hi fan front. El concert es farà el diumenge 6 de setembre a les sis de la tarda i sense públic i es podrà seguir en directe per streaming a LLEIDA.COM i altres mitjans de comunicació.


⏯️ DIRECTE | "Essencial" - Concert homenatge a les víctimes de la covid-19 a Ponent


La seu de l'IEI, antic Hospital de Santa Maria, ha acollit aquest migdia la presentació d'un concert que vol "fer arribar a la ciutadania la resiliència i la unitat d'acció amb la capacitat d'unir esforços entre institucions i també els mitjans de comunicació", ha ressaltat el president de la Diputació, Joan Talarn.

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha posat de relleu que amb el concert es vol potenciar un sector que al seu parer no s’ha tingut prou en compte com és la cultura, “que ens ha acompanyat de manera essencial durant la pandèmia”.

Finalment, Alfons Reverté, director de l’Orquestra Julià Carbonell, ha explicat que aquesta actuació es planteja com a art però especialment com a servei: “Ens omple de satisfacció perquè aquest acte lliga amb el que creiem que és la cultura, no només s’adreça al públic elitista, és servei, i ha de servir per vehicular sentiments i sensacions”. El concert està impulsat per la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), l'Ajuntament de Lleida i la Delegació del Govern de la Generalitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta