⏯️ La Solana de Tàrrega celebra els seus 25 anys d'ajut a la ciutadania

REDACCIÓ
Publicat: 
13-09-2023
Actualitzat: 14-09-2023 10:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ La Solana de Tàrrega celebra els seus 25 anys d'ajut a la ciutadania
    Peu de foto: 
    Foto: Ajuntament de Tàrrega

El centre presenta un vídeo promocional per donar a conèixer els seus serveis, elaborat amb la participació de personal, empreses i exalumnes


Enguany La Solana, Centre de Recursos per a l’Ocupació de l’Ajuntament de Tàrrega, està de celebració, ja que compleix 25 anys de servei a la ciutat amb l’objectiu de millorar les oportunitats de la població i augmentar les possibilitats de trobar feina i formar-se. Commemorar l’efemèride i donar a conèixer la seva activitat és l’objectiu del vídeo promocional que el centre acaba de fer públic.

Amb la participació del personal, empreses i exalumnes, la gravació exposa quins són els serveis que ofereix. Destaca la presència d’una de les moltes indústries i negocis que col·laboren amb el centre oferint als seus alumnes la possibilitat de fer-hi pràctiques i obtenir un contracte de treball. La cinta inclou la reflexió d’una jove sobre les oportunitats per aprendre un ofici indiferentment del gènere. El vídeo es clou amb l’agraïment d’una persona major de 50 anys que ha aconseguit inserir-se laboralment tot i les dificultats.

Aquesta producció audiovisual és una de les iniciatives que ha posat en marxa recentment el centre per celebrar el seu 25è aniversari. Fa uns mesos, La Solana va presentar un nou logotip i la seva pròpia sintonia musical per acompanyar els actes i publicitats que realitza. De la mateixa manera, durant tot el curs passat, persones de l’equip del centre van participar en el programa de “Boca en Boca” de Ràdio Tàrrega per tal d’explicar els diferents projectes i serveis que ofereix, així com per repassar les ofertes de feina més representatives.

Comparteix

També t'interessarà