La T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar només estaran disponibles amb la T-mobilitat

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
20-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar només estaran disponibles amb la T-mobilitat
    Peu de foto: 
    Lluís Sibils (ACN)

Els títols integrats del transport públic T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar deixaran d'imprimir-se progressivament a les màquines d'autovenda en format magnètic i només estaran disponibles a la T-mobilitat a partir del 28 de novembre. Segons ha recordat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) aquest dilluns, és una mesura que es va anunciar el passat 14 de setembre i la voluntat és deixar de vendre progressivament els actuals bitllets de cartró. Els usuaris podran optar per un format específic de cartró de T-mobilitat que no requereix de registre previ, excepte la T-Usual, que sí anirà associat a un DNI o passaport perquè és un títol personal i intransferible.

A partir del 28 de novembre, els títols T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar es continuaran imprimint però només estaran disponibles dins de la T-mobilitat i no en el format actual de banda magnètica. Si ho desitgen, els usuaris tindran l'opció d'imprimir el títol en un altre tipus de cartró que no requereix registre previ, excepte en el cas de la T-Usual. 

La primera recàrrega tindrà un cost de 50 cèntims i després es podrà recarregar tantes vegades com es vulgui.

Les targetes cartró antigues amb banda magnètica adquirides abans del 28 de novembre es podran fer servir fins a la seva caducitat, marcada pel 15 de gener. Pel que fa als bitllets senzills, títols socials de l'AMB i títols propis dels operadors, entre d'altres, continuaran actius.

La transició cap a la T-mobilitat a les màquines del metro, Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM s'espera que arribi a mitjans de desembre.

Comparteix

També t'interessarà