La tercera edició de l'Alpitalent ja coneix els seus cinc primers finalistes

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
08-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La tercera edició de l'Alpitalent ja coneix els seus cinc primers finalistes
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Alpicat

La tercera edició del concurs de talents, Alpitalent, va encendre els ànims dissabte passat a La Unió d’Alpicat, amb la primera de les duels semifinals, traient a la llum els cinc primers aspirants a la glòria final.

El grup vocal Quartet Immortality va capturar l'atenció amb una brillant actuació, assegurant-se un lloc a la final gràcies al codiciat botó daurat atorgat per Eva Espejo. No van ser els únics a assolir la glòria, ja que les germanes Judith i Leire Corbella van aconseguir el seu lloc a la final després que Aida Flix els concedís l'accés directe.

A més del reconeixement del jurat, el públic també va tenir un paper decisiu, votant els seus favorits. Entre ells, Clàudia Maza i Andrés Andújar van emergir com els més aclamats amb un impressionant 22,32% dels vots, seguits de prop per Maria Fernández amb un 14,29% i Blau Terés i Paula Busquets amb un respectat 13,84%.

L'ambient a La Unió va ser vibrant, amb quasi 250 persones que van abarrotar la sala per presenciar aquest espectacle. Sota la conducció del showman Ferran Aixalà, i amb els jutges Eva Espejo, Antoni Tolmos i Aida Flix al seu costat, l'expectació va ser palpable.

La segona semifinal tindrà lloc el proper dissabte 13 d’abril, a les 18.00 hores i la final serà el pròxim dissabte 27 a la mateixa hora, on el talent més brillant rebrà el seu merescut reconeixement.

Comparteix

També t'interessarà