La tragicomèdia 'Tots els dies arriben' s'endú el premi de textos teatrals Saó de Ponent

REDACCIÓ
Publicat: 
01-04-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La tragicomèdia 'Tots els dies arriben' s'endú el premi de textos teatrals Saó de Ponent
    Peu de foto: 
    Saó de Ponent

L’autor bilbaí Iñaki Garz, amb la peça ‘Tots els dies arriben’, ha estat el guanyador del setè premi Saó de Ponent de textos teatrals per a espectacles de petit format. L’acte de lliurament s’ha celebrat aquest divendres al Teatre L’Amistat de Mollerussa durant el ‘Sarau’, una experiència cultural dissenyada i organitzada per l’entitat Saó de Ponent. L’acte ha començat amb la posada en escena de‘Perifèrics’, una peça breu escrita per Jaume Jovells, dirigida per Cristina Simon, i interpretada per Carles Crespo, Fina López i Jordi Torra.

El guardó és una dotació econòmica de 5.000 euros. El premi és una iniciativa de Saó de Ponent amb el suport de Diputació de Lleida, l’Institut d’estudis Ilerdencs (IEI), que aporta l’import del guardó, i ‘Ajuntament de Mollerussa. L'obra guanyadora serà publicada a col·lecció ‘Teatre de Butxaca’ de l’editorial Pagès Editors. 

A l’acte de lliurament del guardó, hi ha assistit la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida i vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Estefania Rufach, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el president de Saó de Ponent, Francesc Pla, i els representants del jurat.  El jurat d’aquesta edició ha estat format per la historiadora Carme Alòs, el crític teatral Francesc Foguet, el director de teatre Jaume Jovells, el filòleg Anton Not i la periodista Laia Soldevila.

Un any més, el premi Saó de Ponent ha convocat a dramaturgs i dramaturgues d’arreu dels Països Catalans. Cal destacar una vegada més qualitat dels originals rebuts.

Comparteix

També t'interessarà