La Vall de Boí i les Valls d’Àneu, destinació de turisme familiar en una fira belga

REDACCIÓ
12-02-2018
  • La Vall de Boí i les Valls d’Àneu, destinació de turisme familiar en una fira belga

La fira Fiets en Wandelbeurs, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat belga de Gant, ha acollit la presentació de la Vall de Boí i les Valls d’Àneu com a destinacions de turisme familiar, en un acte organitzat pel Centre de Promoció Turística del Benelux i el Patronat de Turisme de la diputació de Lleida. El periodista holandès Raymond Koome, que ha viatjat diverses vegades a les comarques de Lleida, va ser l’encarregat de donar a conèixer el conjunt de l’oferta turística de la demarcació i posar el focus a l’explicar les característiques de les Valls d’Àneu i la Vall de Boí com a destinació familiar.

Aquesta presentació es va fer davant de l’interès que el públic que visita la fira té per les vacances familiars i pel turisme actiu. A l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, amb l’oferta del Pirineu i Terres de Lleida, també es van fer dos sessions de Facebook-live amb els seguidors del Benelux i es va senyalitzar amb el logo Hicle Family, que vol transmetre oferta a famílies en productes de senderisme i cicloturisme. Una d’aquestes sessions, precisament, es va centrar en les destinacions de turisme familiar a Catalunya.

La fira està especialitzada en senderisme, cicloturisme i BTT, sectors en els quals les comarques lleidatanes són un referent

.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?