A la venda les entrades per a la 59a edició del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

REDACCIÓ
Publicat: 
13-09-2023
Actualitzat: 13-09-2023 11:11
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • A la venda les entrades per a la 59a edició del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa posa a partir d’avui a la venda les entrades per assistir a la gala de la 59a edició del Concurs de Vestits de Paper, que tindrà lloc el pròxim 16 de desembre a les deu de la nit al Teatre L’Amistat. El preu de l’entrada es manté a 20 euros com en les darreres edicions i es pot adquirir a través del web www.teatrelamistat.com o també a taquilla els dimecres, dijous i divendres de 6 a 8 de la tarda. Així mateix, també s’ofereixen descomptes especials a 15 euros per grups organitzats, que s’apliquen només a taquilla.

Val a recordar que el Museu de Vestits de Paper va començar a principis d’agost la tramesa de les bases per participar en aquest concurs amb l’objectiu d’incrementar la participació en el certamen, motiu pel qual es va contactar amb prop de 1.600 modistes i acadèmies de disseny i confecció d’arreu de l’Estat.

Com a novetats, les bases inclouen canvis en la metodologia de puntuació amb la voluntat de potenciar el tall i la confecció en les peces presentades en les tres modalitats a concurs i premiar també el disseny i l’originalitat en les categories de Fantasia i Època on no estava valorat específicament. L’objectiu és també que en la confecció es pugui fer valdre noves disciplines com l’origami o el quilling, entre altres. Igualment, també s’incorpora una nova valoració per destacar l’excel·lència en el material i el tractament del paper feta per un professional en la fabricació de paper, el qual formarà part del jurat. 

Els vestits guanyadors de les tres categories, que entraran a formar part de la col·lecció del museu, seran premiats amb tretze mil euros repartits entre els participants que obtinguin premi. En aquesta edició es mantenen també els premis especials com són el Didal d’Or i l’Agulla d’Or. També es lliurarà el premi al millor model masculí o femení de la mà de la Revista Pasarela de Asfalto. Així mateix, també es lliurarà el premi especial al millor aprofitament de les qualitats del paper, dotat amb mil euros i que entrega l’Escola-Museu Emoz de Saragossa, i el premi Emergent’s, que premia amb 600 euros el millor vestit amb disseny innovador i conceptual fet per creadors de menys de trenta anys i el qual es complementa amb un costurer amb material divers ofert per l’empresa Folch La Fàbrica d’Agulles. També en aquesta ocasió l’empresa Silonpins obsequiarà tots els guanyadors amb una peça de joieria de la seva col·lecció.

Comparteix

També t'interessarà