La XVII edició del Musiquem Lleida aquest octubre amb aforament lliure

REDACCIÓ
23-06-2022
  • La XVII edició del Musiquem Lleida aquest octubre amb aforament lliure
    Peu de foto: 
    Organització Musiquem Lleida

La XVII edició del Festival Internacional Musiquem Lleida se celebrarà el cap de setmana del 7, 8 i 9 d’octubre i el 16 del mateix mes, quan tindrà lloc el Concert de Cloenda. Enguany, per primera vegada en els darrers tres anys, l’esdeveniment recupera els aforaments lliures, una vegada superades les restriccions per la pandèmia de la Covid-19. 

Paral·lelament, la Coral Shalom, organitzadora del festival, ja ha obert la convocatòria artística per participar en la XVII edició del certamen. Els artistes i músics interessats a participar-hi poden presentar les seves propostes fins al dimarts 5 de juliol. 

Per l’edició d’aquest 2022, la Coral Shalom té previst repetir la desena d’actuacions de l’any passat, així com el Concert de Cloenda, que se celebrarà el diumenge 16 d’octubre a l’Auditori Enric Granados de Lleida. Està previst que en aquest es representi el ‘Requiem Fauré’, amb el cor Praesenzia de Sabadell, dos solistes i l’orquestra LleidArt Ensemble, que interpretaran ‘Cors’ de Bach i diversos rèquiems. Està previst que el Concert de Cloenda es repeteixi en diversos indrets. Un d’ells serà el  diumenge 30 d’octubre a Arbeca.

Nou director de la Coral Shalom

La XVII edició del Festival Internacional Musiquem Lleida també suposa l’estrena a la direcció de la Coral Shalom, impulsora de l’esdeveniment, d’Albert Cabero. Cabero ha dirigit l’ACR Les Flors de Maig, l’Orfeó Sarrianenc, el Cor Praesentia i la Coral Jordi Antonín. Com a cantant, Albert Cabero ha obtingut una sòlida experiència com a solista i ha format part de les principals agrupacions corals catalanes de prestigi, tant professionals com no professionals, entre les quals destaquen el Cor Madrigal, ARSinNOVA Cor de Cambra, Cor del Gran Teatre del Liceu, Cor Lieder Càmera, Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i Bach Collegium Barcelona. 

A més, compagina les tasques professionals de director coral i de cantant solista i coral. Cabero és net de Manuel Cabero, referent del món coral català i fundador del Cor Madrigal i traspassat a principis d’aquest 2022.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta