La Zona Alta, satisfeta amb les vendes al mercat del final de les rebaixes

S.E.
09-02-2018
  • La Zona Alta, satisfeta amb les vendes al mercat del final de les rebaixes

Els comerciants de la Zona Alta van treure ahir els seus articles al carrer en el tradicional mercat de rematada final de les rebaixes. Vint-i-sis establiments van instal·lar parades a la plaça Ricard Viñes i la part de vianants de Fleming i durant tot el dia van rebre un degoteig de clients. Una portaveu de l’agrupació de comerciants va remarcar que estan satisfets amb el volum de vendes que es va registrar i va destacar que el mercat va aconseguir també dinamitzar la zona.

Ofereixen preus encara més baixos que durant les rebaixes per intentar acabar amb els estocs, i per la seua part els establiments nous participen en la iniciativa per donar-se a conèixer. El president de l’agrupació de comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, va destacar que el mercat va començar molt bé al matí i el tinent d’alcalde Rafael Peris va afegir que “la continuïtat de la iniciativa demostra la vitalitat del comerç”.

Així mateix, els comerciants van sortejar a través de Facebook tres xecs regal per valor de 50 euros que els premiats van gastar ahir mateix al mercat. D’altra banda, Bellera va considerar que s’hauria de consensuar un dia per iniciar el període de rebaixes de manera conjunta, i veu “un greu error” la liberalització, perquè perjudica sobretot els més petits. En aquest sentit, alguns titulars de comerços apunten que han perdut vendes i assenyalen com una de les causes la situació política a Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?