L'AEM femení guanya amb autoritat i el Pardinyes perd, tot i plantar cara

REDACCIÓ
06-11-2017
Actualitzat: 06-11-2017 10:00
  • L'AEM femení guanya amb autoritat i el Pardinyes perd, tot i plantar cara

L’AEM femení es va imposar ahir amb autoritat al Sant Gabriel (3-1) en un partit en el qual el vent va ser protagonista negatiu. Les lleidatanes van sortir al camp disposades a aconseguir el domini de la possessió, però el vent, que bufava en contra dels seus interessos, va torpedinar el joc. El Sant Gabriel no va saber llegir la situació i tampoc va ser capaç de desplegar un bon futbol. Així doncs, al descans, el marcador continuava sense moure’s.

Després del descans, l’AEM va prendre el comandament del partit i va aconseguir trenar bones jugades, de manera que en només cinc minuts va sentenciar el matx. Sonia va inaugurar el marcador en el minut 60 després d’una gran jugada de Pixu i, poc després, Llop anotava el 2-0, que deixava el duel dat. Poc abans de la conclusió, Pixu encara obriria més la ferida amb el tercer gol local. Les visitants, llavors, es van llançar a l’atac i Manau va anotar el de l’honor en el 89 amb una gran rematada des de la frontal.

Les de Pardinyes perden tot i plantar cara

El Pardinyes va perdre ahir per la mínima (0-1) contra el Segull, un dels equips més en forma de la competició i que després de la victòria d’ahir puja fins a la tercera plaça de la taula. Les lleidatanes van plantar cara en una gran segona meitat, en la qual van estar a punt d’igualar el marcador. Amb aquest resultat, les de Pardinyes només han guanyat un matx dels vuit disputats.

Les locals es van veure superades durant els 45 primers minuts del partit per un Seagull dominant que va monopolitzar les ocasions de gol. En una de les aproximacions a porta, Sara Navarro va inaugurar el marcador per a l’equip visitant.

Al descans, el marcador reflectia 0-1 i ja no es tornaria a moure malgrat el bon joc desplegat pel Pardinyes a la segona meitat. Després del descans, el Seagull va saltar a la gespa excessivament relaxat i el Pardinyes va aprofitar per prendre el comandament de la possessió de la pilota i imposar el seu físic. Les locals van disposar de dos ocasions claríssimes per igualar el resultat, però la mala punteria les va condemnar a acabar el partit amb derrota.