L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes entrega els seus premis en la cloenda del Cicle de Nadal

REDACCIÓ
Publicat: 
16-01-2023
Actualitzat: 16-01-2023 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes entrega els seus premis en la cloenda del Cicle de Nadal
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha celebrat a la Seu Vella de Lleida, per tercer any consecutiu, la seva entrega de premis als millors pessebres del Cicle de Nadal 2022.  

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, presidida per Jordi Curcó, ha entregat un total de 180 premis i guardons entre els atorgats als participants del 47è Concurs Infantil i Juvenil, en el qual han participat fins a un centenar de pessebres; i, els de la 88a edició del Concurs de Pessebres 

En aquest concurs, entre els primers premis, els accèssits i les mencions honorífiques als vuitanta participants dels onze grups de la convocatòria, han estat guardonats el pessebre monumental de la parròquia de Sant Pau de la Mariola, del qual n’és el seu autor el Mestre Pessebrista Virgilio del Olmo; el pessebre monumental del Centre “Reto a la Esperanza”; el pessebre monumental del Col·lectiu Cultural Cappont o el del col·legi Arabell. També han rebut un reconeixement especial el Pessebre d’Aitona i el Pessebre Vivent de la parròquia de Sant Joan de Lleida. Tanmateix, també han estat premiats el mestre pessebrista Josep Figueres, pel pessebre del Peu del Romeu; el mestre pessebrista Albert Bertran pel pessebre col·locat a Montserrat i Jordi Mestre, pel pessebre instal·lat a la Paeria, que ha estat traslladat per a l’ocasió a la Seu Vella. 

L’acte de cloenda de l’entrega de premis ha finalitzat amb la representació de diverses escenes de l’obra de teatre “Els Pastorets”, a càrrec del Grup TOAR. 

A l’acte de cloenda hi ha assistit el regidor de Cultura Jaume Rutllant i els regidors Fèlix Larrosa, Begoña Iglesias, Maria Antònia Maller i José Maria Córdoba.

Comparteix

També t'interessarà