L'Ajuntament de La Seu recomana a la ciutadania desplaçar-se a peu durant la Festa Major

REDACCIÓ
Publicat: 
25-08-2021
Actualitzat: 25-08-2021 10:20
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • mapa la seu FM preview

El Consistori de la Seu d’Urgell demana a la ciutadania que, durant els dies de Festa Major, prescindeixi d’utilitzar els vehicles privats i faci els desplaçaments per l’interior de la ciutat a peu. Aquesta mesura evitarà que es produeixin problemes de mobilitat dins del nucli urbà, al limitar la circulació de vehicles als visitants.

Respecte a l’aparcament, no es podrà estacionar als llocs amb prohibició explícita d’aparcar, ni a les cantonades, ni als passos de vianants, ni davant de les tanques habilitades per a organitzar la circulació. Pel que fa al repartiment de mercaderies, es podrà realitzar fins les 9 hores.

Ús dels pàrquings dels carrers afectats

En la mesura del possible, s’hauran de treure els vehicles abans de les 9 hores i es tancaran a partir de les 9 de la nit. Sempre es podrà sortir en casos d’urgència.

Caldrà accedir-hi pel camí més curt possible, extremant la prudència i sense entorpir la celebració de cap acte. Si és necessari moure alguna tanca o senyal, es podrà fer sempre que posteriorment es torni a col·locar en la seva posició inicial.

Canvis i anul·lacions

En cas de pluja, els Jocs XXL s’ubicaran als porxos del carrer Major, i les activitats familiars als porxos més propers d’on es facin inicialment. Pel que fa a la resta d’actes, en funció de l’activitat, es comunicarà la nova ubicació o cancel·lació d’aquesta al web fmlaseu.cat i a través de xarxes socials.

Comparteix

També t'interessarà