L'ajuntament del Pont instal·larà els semàfors de la travessia al maig

SEGREcom
20-04-2014
  • L'ajuntament del Pont instal·larà els semàfors de la travessia al maig

L'ajuntament del Pont de Suert té previst instal·lar quatre semàfors en dos passos de vianants a la travessia de la N-230 a primers de maig per augmentar la seguretat dels vianants que creuen d'untat a l'altre de la via. Així ho ha autoritzat el ministeri de Foment, titular de la carretera, a finals de febrer. Segons l'alcalde, Albert Alins, estava previst iniciar abans les obres però que s'hagués d'aixecar el paviment de la calçada va fer considerar que seria un inconvenient de cara a les vacances de Setmana Santa, de forma que es va ajornar fins passades les vacances de Pasqua.

La iniciativa municipal pretén acabar amb els accidents a la N-230. No obstant, Alins va lamentar que el Govern central no es faci càrrec de la despesa que comportarà a l'ajuntament la instal·lació dels esmentats semàfors. En total, el consistori hi invertirà 8.000 euros.

Consolidar talussos

D'altra banda, Alins va indicar que el ministeri de Foment porta a terme des de fa un mes obres per consolidar alguns talussos de la N-230 quilòmetres abans de l'entrada a la capital venint de Lleida. L'objectiu és evitar que caiguin pedres a la carretera, va remarcar l'alcalde.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?