L’alcalde Miquel Pueyo diu que l’èxit del Gran Recapte és l’efecte sensibilitzador entre la ciutadania

REDACCIÓ
24-11-2019
  • L’alcalde Miquel Pueyo diu que l’èxit del Gran Recapte és l’efecte sensibilitzador entre la ciutadania
  • L’alcalde Miquel Pueyo diu que l’èxit del Gran Recapte és l’efecte sensibilitzador entre la ciutadania

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha saludat aquest dissabte els voluntaris del Gran Recapte, la iniciativa solidària que ha posat en marxa el Banc d’Aliments durant dos dies a Lleida, amb l’objectiu d’aconseguir fins a 320.000 quilos de productes.

Després de visitar un dels 200 punts de recollida d’aliments al territori de Lleida, en un supermercat de la ciutat, i desplaçar-se fins al Pavelló 4 de Fira de Lleida, on es fa el triatge i la classificació dels productes, el paer en cap ha valorat molt positivament el Gran Recapte, ja que “a més d’apel·lar a la solidaritat de la ciutadania, aconsegueix sensibilitzar-la. Ens recorda que tant a Lleida com a Catalunya hi ha un percentatge de població molt important amb problemes de pobresa i dificultats, persones que necessiten ajuts i suport en molts àmbits per tirar endavant”, ha dit.

El Gran Recapte és la constatació que la nostra és una societat solidària. “Entre els voluntaris hi ha gent gran, però també nois i noies dels esplais. Plegats fan que aquest Gran Recapte sigui un gran èxit per la magnitud de què es recull i distribueix, però també perquè aconsegueix sensibilitzar la ciutadania”, ha dit.
 

 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"