L'Alpicat femení d'hoquei busca 2.000 euros per jugar el Català Fem 16

J.C. MONGE
26-04-2018
  • L'Alpicat femení d'hoquei busca 2.000 euros per jugar el Català Fem 16

L’equip femení sub-16 del Lleida.net Alpicat s’ha classificat per disputar el Campionat de Catalunya Fem 16, que es disputa els dies 4, 5 i 6 de maig a Cambrils, però aquest èxit esportiu obliga el club a una despesa extraordinària que no tenia pressupostada. L’Alpicat busca patrocinadors que puguin aportar els 2.000 euros que costa l’allotjament i la manutenció i, si no ho aconsegueixen, hauran de ser les mateixes jugadores les que assumeixin aquest cost.

“Fem una crida a la societat lleidatana perquè ens ajudi”, explica el president del club, Ricard Vizcarra. “Els equips que es classifiquen hem d’assumir la despesa i no estava previst als pressupostos”, afegeix. “Tenim alguns contactes i estem oberts a tot. Una col·laboració puntual per al torneig o acords a més llarg termini. El que no farem serà renunciar al Campionat, se l’han guanyat i és un premi per a tothom.”

Es tracta de la quarta temporada que l’Alpicat aposta per l’hoquei femení i fins a la data tot són èxits. L’equip benjamí ja va ser campió de Catalunya i el mateix Fem 16 ja es va classificar l’any passat, cinquè, de manera que ja és el segon any consecutiu que ho aconsegueix. A més, el primer equip, amb diverses jugadores del Fem 16, és líder de Segona Catalana, compta amb moltes opcions de pujar a Primera i també s’ha classificat per a la Final Four de la Copa de la Lliga, cosa que també representarà més despeses extra.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next