L'Arnau de Vilanova habilita una zona per agilitzar les altes de pacients que marxen en ambulància

REDACCIÓ
Publicat: 
08-06-2023
Actualitzat: 08-06-2023 11:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Arnau de Vilanova habilita una zona per agilitzar les altes de pacients que marxen en ambulància
    Peu de foto: 
    ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran
  • L'Arnau de Vilanova habilita una zona per agilitzar les altes de pacients que marxen en ambulància
    Peu de foto: 
    ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha habilitat a la planta baixa la denominada zona Transfer, un espai destinat a agilitzar les altes dels pacients que marxen del centre en ambulància. Ubicada a l’antic Hospital de Dia Oncohematològic, aquesta zona està habilitada perquè determinats pacients que reben l’alta puguin deixar lliure l’habitació i esperar el transport en un mateix punt. D’aquesta manera, es facilita la recollida de pacients a l’empresa de transport, que no ha de recórrer els diferents serveis de l’Hospital, i s’agilitzen les altes i els ingressos, fet que repercuteix en el benestar dels pacients.

ℹ️ Canvis de circulació per accedir al pàrquing de l'Arnau de Vilanova
Peu de foto: 
ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran

La zona Transfer va entrar en funcionament ara fa un any, en el marc d’un pla pilot amb els serveis que tenen un major volum d’altes, i que s’ha anat fent extensiu a la resta de serveis del centre. Aquesta mesura ha contribuït a millorar la recollida dels pacients i ha augmentat el nombre d’altes anteriors a les 12.30 h. A tall d’exemple, el passat abril el 32% de les altes es van donar abans d’aquesta hora.

El bon funcionament de la zona Transfer ha fet que altres hospitals s’interessin per aquest model. Per aquest motiu, la setmana passada representants de l’Hospital Universitari Germans Trias de Badalona van visitar l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova per conèixer la zona Transfer i el seu funcionament.

Comparteix

També t'interessarà