L'Arnau de Vilanova i el CUAP Lleida reben la visita del gegantó Mau

REDACCIÓ
23-09-2022
  • L'Arnau de Vilanova i el CUAP Lleida reben la visita del gegantó Mau
    Peu de foto: 
    Institut Català de Salut

El gegantó Mau, de la Colla de Geganters de Sant Celoni, ha iniciat una gira d’agraïment a la tasca dels professionals sanitaris per diversos hospitals de Catalunya. Dissabte, 24 de setembre, farà una parada a Lleida, a la porta principal de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (a les 12 h) i al CUAP Prat de la Riba (a les 13 h). 

L’activitat s’emmarca en el projecte Onada d’agraïments, que recorrerà més de 1.800 quilòmetres i s’aturarà en més d’una quarantena d’hospitals de totes les regions sanitàries de Catalunya, des de Vielha fins a Amposta.

La gira va començar el passat 16 de setembre a l’Hospital de Sant Celoni i acabarà el proper 7 d’octubre al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona. Durant les visites, es llegirà un manifest i els voluntaris del projecte intercanviaran paraules amb els equips dels diversos centres sanitaris. Cada centre farà entrega d’un desig al gegantó, que serà l’encarregat de fer-los arribar al Departament de Salut.

El gegantó Mau forma part de la Colla de Geganters de Sant Celoni des de l’any 1996, pesa 28 kg i habitualment va vestit de geganter de la Colla. En aquesta ocasió, s’ha mudat amb una bata blanca de sanitari.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta