L'Arnau de Vilanova i el Santa Maria de Lleida incorporen 40 nous especialistes

REDACCIÓ
Publicat: 
15-06-2022
Actualitzat: 15-06-2022 14:34
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Arnau de Vilanova i el Santa Maria de Lleida incorporen 40 nous especialistes
    Peu de foto: 
    Institut Català de Salut

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Universitari Santa Maria han incorporat aquest any 40 nous facultatius i facultatives especialistes per reforçar l’equip de professionals de diferents centres.

Pel que fa a les especialitats, el servei d’Obstetrícia i Ginecologia és el que ha incorporat més professionals nous (amb un total de 4), així com Angiologia i Cirurgia Vascular, seguits de Medicina Interna, Cardiologia, Endocrinologia, Nefrologia o Neurologia. Altres serveis que han ampliat el seu equip amb un nou professional han estat Anàlisis Clíniques, Aparell Digestiu, Electrofisiologia, Cirurgia General, Medicina Intensiva, Medicina Familiar i Comunitària, Neurofisiologia Clínica, Oftalmologia, Oncologia Radioteràpica, Otorrinolaringologia, Radiodiagnòstic, Radiofísica Hospitalària i Urologia. A l’Hospital Universitari de Santa Maria s’han incorporat dos nous professionals al servei de Psiquiatria i un a Traumatologia.

Aquestes noves incorporacions permetran reforçar els equips dels diferents serveis dels hospitals per seguir oferint una atenció de qualitat als pacients i, al mateix temps, encarar els reptes de futur en salut, potenciar l’assistència, la recerca i la docència, tot situant el pacient i les seves necessitats en el centre del sistema.

Comparteix

També t'interessarà