Larrosa insta a la Paeria a definir el model de gestió del Polígon del Segre

REDACCIÓ
27-08-2020
  • Larrosa insta a la Paeria a definir el model de gestió del Polígon del Segre

El cap de l’oposició a la Paeria, Fèlix Larrosa, demana a l’Ajuntament de Lleida que precisi un projecte per definir el model de gestió i d’adequació als sòls industrials de la ciutat. En aquest sentit, Larrosa ha visitat el polígon dels Frares, i ha explicat que cal avançar en un nou mecanisme de gestió i de manteniment compartit d’aquests espais basat en fórmules mixtes en què hi participin les empreses i el consistori, amb l’ajut d’altres d’institucions públiques. “Sempre hem defensat anar de la mà del sector privat, amb fórmules de cogestió”, ha explicat Larrosa.

Larrosa, que ha recordat que el grup socialista ha defensat sempre una gestió “responsable i compartida” dels polígons, també ha instat l’Ajuntament de Lleida a definir el model i el calendari d’inversions per al Polígon Industrial del Segre per tal d’adequar-lo a les noves necessitats de les empreses. El cap de l’oposició a la Paeria ha explicat que l’equip de govern socialista va engegar en l’anterior mandat un pla de reforma del Polígon Industrial del Segre, que pretenia recollir les demandes dels diferents propietaris per dur a terme inversions a la zona, així com l’habilitació d’àrees d’innovació industrial.

Finalment, Fèlix Larrosa també ha defensat el projecte engegat durant el mandat socialista per a la reserva de sòl industrial i logístic de Torreblanca-Quatre Pilans, que disposa de 700 hectàrees per tal de desenvolupar-lo i promocionar-lo com un ‘hub’ d’alt valor afegit per al sector agroalimentari de les Terres de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?