L’artista Ela Fidalgo crearà una obra d’art conjunta amb els artistes de l’Associació Alba

REDACCIÓ
27-06-2022
  • L’artista Ela Fidalgo crearà una obra d’art conjunta amb els artistes de l’Associació Alba
    Peu de foto: 
    Associació Alba

Des d’avui l’Associació Alba està revolucionada amb l’arribada de l'artista Ela (Manuela) Fidalgo, una mallorquina de 27 anys que des de petita ha estat molt vinculada al món de la moda (l’any 2016 va guanyar el certamen del Mercedes-Benz Fashion Talent) i des de fa uns anys també al món de l’art, ara lligada a La Bibi Gallery de Mallorca. 

El seu treball barreja la tècnica de la costura i el brodat que va aprendre de la seva àvia amb el dibuix i la pintura. El resultat són unes obres de formes senzilles, aspecte innocent i relaxat i amb tocs naif i colors molt vius que rebutgen l’art més purament acadèmic. Tota la seva producció està molt lligada a la seva etapa com a dissenyadora de moda i directora creativa de la seva propia parca. 

Durant aquesta setmana l’Ela i un grup de persones amb discapacitat de l’entitat targarina s’han proposat crear una obra d’art conjunta que presentaran el proper 1 de juliol al centre que Alba té a Verdú. 

L’obra, però ja es va començar a crear fa un mes quan l’Ela va venir a conèixer l’entitat i els artistes d’Alba. En aquell primer contacte va recollir alguns dibuixos creats per ells i posteriorment al seu taller de Mallorca va començar a idear l’obra integrant algunes de les seves creacions. 

Fa pocs dies, el quadre a mig fer va viatjar fins a Tàrrega, per tal que aquesta setmana l’Ela i la resta d’artistes posin“fil a l’agulla”, mai més ben dit, a l’obra conjunta. 

L’obra d’art un cop acabada es posarà a la venda i els beneficis es destinaran a projectes socials de l’Associació Alba. 

Us convidem a conèixer el resultat d’aquest projecte el proper 1 de juliol al Centre de Recursos de Verdú i el seu procés de creació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta