L'artista lleidatana Maribel Mòdol vendrà quadres per la recerca en càncer de colon de l'IRBLleida

REDACCIÓ
Publicat: 
18-04-2018
Actualitzat: 19-04-2018 10:15
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'artista lleidatana Maribel Mòdol vendrà quadres per la recerca en càncer de colon de l'IRBLleida

L'artista lleidatana Maribel Mòdol posarà a la venda a partir del divendres 20 d'abril 8 quadres abstractes pintats per ella que serviran per recaptar fons per la recerca en càncer de còlon que porta a terme l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. Durant un mes, les pintures estaran exposades a la cafeteria La Impremta de Lleida. La inauguració tindrà lloc divendres a les 20.30h.

És el primer cop que la Maribel exposa fora de la seva botiga de roba, Di9. Allà, hi ha persones que veuen els seus quadres i gràcies a això n'ha venut alguns. Però ara, aquesta artista autodidacta, ha volgut fer un acte de solidaritat amb una causa que la regira especialment. "Aquesta exposició és un homenatge a una persona propera, que fa tres anys va morir de càncer de colon", explica. És per això que Mòdol vol destinar els diners aconseguits amb la seva gran afició, la pintura, a la lluita de l'IRBLleida contra una malaltia que ella ha viscut d'a prop.

"Cada quadre té un tema i un missatge per transmetre", explica l'artista sobre l'exposició benèfica, que espera que sigui un èxit i que es puguin vendre totes les pintures per poder aconseguir recaptar quants més diners millor per a la investigació.

Comparteix

També t'interessarà