L'Associació Alba impulsa Beques de Musicoteràpia pels alumnes de l'escola

REDACCIÓ
Publicat: 
29-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Associació Alba impulsa Beques de Musicoteràpia pels alumnes de l'escola
    Peu de foto: 
    Associació Alba

L'Associació Alba s'ha unit al moviment global Giving Tuesday, iniciant una campanya per recaptar fons per a beques de musicoteràpia destinades als alumnes de l'Escola Alba. Aquesta iniciativa sorgeix per atendre la necessitat de proporcionar suport terapèutic a través de la música a nens i joves. Per a moltes famílies suposa un cost afegit que no es poden permetre i després de realitzar algunes sessions durant l’any passat l’escola ha vist la necessitat de poder ampliar aquesta activitat a tots els alumnes.

La directora de l'Escola Alba, Eva Serentill, ha destacat els beneficis de la musicoteràpia: "Des de la seva implementació l'any passat, hem observat canvis significatius en els nostres alumnes. Ha millorat la seva capacitat de comunicació, expressió emocional, i interacció social. La música no és només una teràpia, sinó una font de felicitat i creixement personal per a ells."

Eva Fabregat, responsable de captació de fons de l'Associació Alba, ha destacat la importància d'aquesta campanya: "Després del Black Friday i el Cyber Monday, Giving Tuesday representa una oportunitat per a la ciutadania de contribuir positivament a la societat".

Amb l'objectiu de permetre que els 47 alumnes de l'Escola Alba continuïn gaudint d'aquesta important activitat durant l'any 2024, la campanya busca recaptar fons per oferir aquest servei de manera gratuïta. Per 38€ un grup d’alumnes podria gaudir d’una sessió amb un musicoterapeuta. Per a més informació i per fer donacions, es pot visitar www.aalba.cat/musicoterapia. A més, des de l'Associació Alba s'encoratja a tothom a compartir la iniciativa per ampliar el seu abast i impacte.

Comparteix

També t'interessarà