LaTemporada Lleida posa a la venda les entrades i abonaments de la nova programació

REDACCIÓ
Publicat: 
03-12-2023
Actualitzat: 03-12-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • LaTemporada Lleida posa a la venda les entrades i abonaments de la nova programació
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ja ha posat a la venda les entrades i els abonaments de la nova programació d’arts en viu LaTemporada Lleida prevista per al període entre el gener i el juny de l’any que ve. L’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre de la Llotja i el Teatre Municipal de l’Escorxador ofereixen un ampli ventall de propostes d’estils diversos i per al gaudi de tothom, amb descomptes i abonaments que donen continuïtat a la campanya anterior. L’objectiu és fidelitzar el públic i que aquest pugui aconseguir el millor preu amb la màxima flexibilitat.

Hi ha l’abonament 3 i l’abonament 5. El 3 fa un descompte de fins a un 20% i permet la tria de 3 funcions o concerts de LaTemporada. L’abonament 5 fa un descompte de fins a un 25% i es pot triar 5 funcions o concerts. Ambdós abonaments inclouen les entrades de la programació de LaTemporada Lleida gener-juny 2024 i són unipersonals.

L’estudiantat, menor de 20 anys, continuarà gaudint d’un 50% de descompte en propostes de música, teatre, dansa i circ de la ciutat. Per aplicar aquest descompte fer un tràmit en línia al web de l’Ajuntament de Lleida. 

Nous espectacles i concerts

La programació ve encapçalada per muntatges teatrals com “La plaça del Diamant”, del Teatre Nacional de Catalunya; “Cadires” de Mont Plans i Oriol Genís; “Runa” de Lali Ayguadé Company, guanyador del Premi Max 2023 per a la millor intèrpret femenina i millor coreografia; “Momo” de la Companyia Anna Roca, guanyador del premi Butaca al millor espectacle familiar 2023, i “N’importe quoi” de Leandre Clown.

Se sumen els concerts “Fantasia núm. 10”, amb LleidArt Ensemble i Néstor Bayona; “L’Ocell de foc”, amb l’OBC, l’Orquestra Simfònica de Barcelona; “Chopin amb clau de dona”, amb l’OSV, l’Orquestra Simfònica del Vallès, Emma Vilarasau com a narradora i Anthony Ratinov, piano (guanyador del XXV edició del Concurs Internacional Ricard Viñes),  "Dos lleidatans a Madrid”, del Cor de Cambra de l’Auditori i l’Orquestra Terrassa 48.

Altres avantatges 

L’Ajuntament de Lleida i els seus equipaments escènic musicals estan adherits als següents programes:

Apropa Cultura, una iniciativa socioeducativa dels equipaments culturals i de les administracions públiques adreçada als usuaris de centres socials que treballen amb persones en situació de desigualtat, discriminació, vulnerabilitat i/o en risc d’exclusió social. 

Carnet Jove Lleida, que ofereix a tots els joves d’entre 12 i 30 anys (ambdós inclosos) i titulars del Carnet Jove, el 25% descompte a tots els espectacles de LaTemporada on l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Teatre de la Llotja en siguin els promotors. Descompte aplicable només a les taquilles dels equipaments. 

Cultura Jove és una campanya sociocultural dirigida als joves de 18 a 30 anys que té com a finalitat fomentar la creació i fidelització de públic d’aquesta franja d’edat en l’àmbit de les arts escèniques (teatre, circ i dansa) i la música.

Comparteix

També t'interessarà