L’Ateneu Golmesenc debat sobre la cultura amb Pep Tort

REDACCIÓ
30-09-2020
  • l’historiador, gestor cultural i exdirector del Consorci del Turó de la Seu Vella, Josep Tort.

L'Ateneu Golmesenc organitza el pròxim dissabte 3 d’octubre a les 19 hores una xerrada sobre el paper de la cultura en temps de pandèmia de coronavirus. La conferència, que tindrà lloc al Centre Cívic de Golmés amb aforament limitat, l’impartirà l’historiador, gestor cultural i exdirector del Consorci del Turó de la Seu Vella, Josep Tort. La xerrada porta per títol 'Reflexions sobre una nova realitat'.

Setè aniversari de l’Ateneu Golmesenc

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu setè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb els seus set anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta