Les Borges Blanques celebra el 29è Concurs de Paelles al Terrall des de casa

REDACCIÓ
08-06-2020
  • Les Borges Blanques celebra el 29è Concurs de Paelles al Terrall des de casa
  • Les Borges Blanques celebra el 29è Concurs de Paelles al Terrall des de casa
  • Les Borges Blanques celebra el 29è Concurs de Paelles al Terrall des de casa

Les Borges Blanques tenia previst celebrar el seu 29è Concurs de Paelles al Terrall el passat diumenge, 7 de juny, però donada l’actual situació de pandèmia per la Covid-19, l’Associació d’Amics del Terrall, organitzadora de l’acte, va decidir fer-lo de manera confinada.

Així, des del consistori de la capital garriguenca es va donar l’oportunitat a tothom que ho desitges d’encomanar racions de paella a 5 euros, que es van servir a domicili, animant a tothom a celebrar la festa igualment a nivell familiar o en un petit cercle d’amistats, compaginant-la amb una altra iniciativa que també ha tingut molt bona acollida, com el vermut popular als balcons, entre les 12 i les 13 hores.

Concurs de Fotografia

Igualment, l’Associació d’Amics del Terrall organitza i patrocina un Concurs de Fotografia, en el qual es va animar a tots els veïns a fer fotos d'aquest dia i compartir-les a Facebook o Instagram, etiquetant a l’@ajborgesblanques i amb el hashtag #PaellesConfinadesBorges. Les 3 millors fotografies rebran avui, respectivament un premi d’un val de compra per als comerços de les Borges, per import de 150 euros per al primer classificat, de 100 euros per al segon, i un altre de 50 euros per al tercer.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?