Les empreses volen govern i més política econòmica

REDACCIÓ
Publicat: 
27-04-2018
Actualitzat: 27-04-2018 11:06
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les empreses volen govern i més política econòmica

La junta de la Trobada al Pirineu va advocar ahir per la formació d’un nou govern i també per noves mesures econòmiques per apuntalar i incentivar el creixement econòmic. Així ho va dir ahir el president de la junta organitzadora, Vicenç Voltes, a la presentació de la trobada empresarial, que els dies 14 i 15 de juny celebrarà la vint-i-novena edició sota el lema Liderant un creixement sostenible a la Seu d’Urgell. Entre les mesures econòmiques que considera necessàries, va destacar la inversió en investigació, desenvolupament i innovació, així com polítiques formatives per lluitar contra l’atur, en especial el juvenil, i que s’adeqüin a les necessitats de les empreses. Així mateix, Voltes va reclamar inversió en infraestructures, com les que han de permetre una connexió ràpida de Lleida amb el port de Tarragona i França per Vielha o el Corredor Mediterrani.

La Trobada comptarà amb conferències sobre lideratge i noves tecnologies i intel·ligència artificial i debats sobre la posició de la Unió Europea en la guerra comercial amb els EUA i espera tornar a reunir a la capital de l’Alt Urgell uns sis-cents participants.

Entre els ponents hi ha la psicòloga clínica col·laboradora del FC Barcelona i responsable de la gestió d’equips del restaurant Celler Can Roca, Inma Puig; el CEO de Teresa Carles, Jordi Barri; el CEO de Sofos Energía, Joan Mayoral; i el fundador de Doctor Music, Neo Sala. La jornada inaugural comptarà també amb el considerat millor mentalista d’Europa, Javier Luxor. Divendres serà el torn, entre d’altres, de Raymon Torres (Funcas), David Vegara (Esade), Miquel Jordà (Eurofirms), Amancio López Seijas (Hotusa) i Judit Viader (Frit Ravich), a més de l’exministre Josep Borrell i l’economista alemany Juerguen Donges.

Comparteix

També t'interessarà