Les entitats veïnals i les cases regionals reben 128.228 € de la Paeria

REDACCIÓ
Publicat: 
17-10-2018
Actualitzat: 17-10-2018 12:17
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les entitats veïnals i les cases regionals reben 128.228 € de la Paeria

La Paeria concedirà aquest any 128.228 euros en subvencions directes a entitats veïnals i cases regionals, que representen el 60% de la partida pressupostària del conveni d’ajuts aprovats aquest any. L’altre 40% es dóna per concurrència competitiva, que les entitats han de justificar factures pel doble de l’import de l’ajuda concedida. En canvi, en les directes només han de justificar la mateixa quantitat que la sol·licitada.

En aquesta convocatòria s’han presentat 43 projectes, 35 de les associacions i federacions veïnals i 8 de les cases regionals. Les entitats també poden presentar els seus projectes d’activitats per optar als ajuts competitius que donen les diferents regidories, com les d’Esports o Cultura. Trobada així ho va explicar ahir el regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, en el tradicional acte de la firma dels convenis de col·laboració entre la Paeria i les entitats veïnals i les cases regionals.

La trobada va ser presidida per l’alcalde, Fèlix Larrosa, juntament amb els presidents de la Federació d’Associacions de Veïns, Antoni Baró, i de la Federació de Cases Regionals, Cosme García. Baró va lamentar que la ciutadania no reconegui el treball de les entitats i Gómez va dir que tenen el “repte” de demostrar que són la representació del barri.

Comparteix

També t'interessarà