Les estacions d'esquí i muntanya del Pallars Sobirà estrenen la primavera

REDACCIÓ
01-04-2019
  • Les estacions d'esquí i muntanya del Pallars Sobirà estrenen la primavera

El Pallars Sobirà, es prepara per donar la benvinguda a la primavera, que just acaba de començar. Durant els mesos previs a l’estiu, s’oferiran tota mena de possibilitats ben diverses per als visitants que vulguin gaudir de la natura amb unes condicions meteorològiques d’allò més agradables.

Ambdues estacions compten amb una situació privilegiada als Pirineus. Per una banda, Espot és l’única ubicada al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i, per l’altra, Port Ainé es troba en el municipi de Rialp i Soriguera, al massís de l’Orri, i està envoltada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu. A més, es caracteritze per ser un destí turístic molt atractiu al disposar de l’estany més gran dels Pirineus i un dels millors rius d’aigües braves d’Europa.

Més del 70% de pistes en funcionament a Port Ainé

Els amants de la neu estan d’enhorabona, ja que l’estació de Port Ainé allargarà l’obertura de les pistes fins al Dilluns de Pasqua, que enguany se celebrarà el 22 d’abril. Gràcies a la seva particular orientació i a l’ubicació del 90% del seu domini esquiable per sobre de la cota 2000, l’estació pallaresa mantindrà grans condicions d’innivació durant les properes setmanes. Amb tot, si les condicions meteorològiques acompanyen, es mantindrà en funcionament més del 70% de pistes i remuntadors, amb un bon gruix de neu. En aquest sentit, doncs, Port Ainé es presenta com una molt bona opció per aprofitar les setmanes de primavera amb una Pasqua tardana.

Espot, porta d’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici

L’estació d’Espot va acomiadar la temporada d’hivern el diumenge 31 de març, però les activitats a la comarca continuaran gràcies a l’ampli ventall de propostes i possibilitats que oferirà per viure la naturalesa de ben a prop i des d’una altra perspectiva. Els visitants trobaran tot allò que busquen: des de l’entorn d’alta muntanya al Parc Nacional on podrán gaudir des d’emocions fortes i adrenalina amb els esports d’aventura i les aigües braves, fins a pau, tranquil·litat i relax al Parc Nacional, on també es poden fer tota mena d’excursions, amb el grup d’amics o la família.

Tots aquells que tinguin el forfet de temporada podrán continuar gaudint de les pistes de Port Ainé.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?