Les vendes del festiu comercial certifiquen el bon inici de campanya

SANTI COSTA DOMINGO
07-12-2017
  • Les vendes del festiu comercial certifiquen el bon inici de campanya
  • Les vendes del festiu comercial certifiquen el bon inici de campanya

El festiu d’obertura comercial del dia de la Constitució va deixar molt bones xifres de vendes a les botigues i establiments de la ciutat. Tant a l’Eix com a la Zona Alta, les dos principals àrees comercials, la majoria dels locals van obrir i es van mostrar satisfets per les vendes fetes el dia d’ahir, que constaten les bones xifres que està registrant l’inici de la campanya nadalenca.

El president de l’associació de comerciants de l’Eix, Llorenç González, va dir que ahir al matí hi va haver més activitat que a la tarda, però “estem contents amb les vendes”, i va remarcar que “des del 24 de novembre, la situació ha anat a més cada dia i s’han anat millorant les perspectives d’aquest any”.

Per la seua banda, el president dels comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, va qualificar de “satisfactòria” la jornada i va destacar: “hi ha hagut més clientela a la tarda, però estem satisfets amb el balanç del dia d’avui”.

El telèfon de la UGT ha rebut unes vint trucades consultives sobre drets laborals i hores extres

D’altra banda, la UGT promociona aquests dies la campanya Posa’t a l’hora! amb l’activació d’un número de telèfon (681 307 850) per tal de conscienciar els treballadors sobre els seus drets a l’hora d’afrontar aquests dies de màxima activitat comercial i festius d’obertura d’aquestes dates. El número, disponible des del novembre, ha rebut una vintena de trucades per demanar informació sobre drets laborals, sobre a quant s’han de pagar les hores extres i la diferència entre les voluntàries i les obligatòries.

“Demanen informació, hem rebut poques queixes d’abusos laborals. La tònica general és que les empreses estan complint la normativa, encara que hi ha excepcions”, afirma Carme Valls, secretària de serveis per a la mobilitat i consum de la UGT. “La campanya està tenint una molt bona acollida i la gent mostra el seu agraïment per informar-la dels seus drets”, i afegeix que el dia 20 sortiran al carrer per donar a conèixer més aquesta campanya i informar els treballadors.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com passes les vacances d'estiu?