L'estació de Tavascan obre les seves pistes gràcies a les intenses nevades de les últimes hores

REDACCIÓ
Publicat: 
08-01-2024
Actualitzat: 08-01-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'estació de Tavascan obre les seves pistes gràcies a les intenses nevades de les últimes hores
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu - Pistes d'esquí Tavascan

Sembla que els Reis d’Orient han portat el millor regal pels amants de la neu i de Tavascan. Després de moltes setmanes sense precipitacions importants, amb la conseqüent manca de neu per poder esquiar, l’Estació d’alta muntanya de Tavascan obra avui, 8 de gener, les seves instal·lacions.

Ho farà de forma escalonada. Aquest dilluns s’obriran els circuits d’esquí nòrdic, tant al públic en general com als escolars del programa Esport Blanc.

De forma paral·lela, s’està treballant intensament per deixar a punt les pistes d’alpí per a la pràctica de l’esquí. Segons les últimes previsions, sembla que a mitjans de setmana ja estaran totalment operatives aquestes pistes i, per tant, també s’obriran al públic.

La passada nit, una intensa nevada ha deixat més de 30 cm. de neu nova. Aquesta neu, afegida a la que ja hi havia, possibilita aquesta obertura i que es pugui practicar qualsevol activitat de neu amb les millors condicions requerides. 

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.

Comparteix

També t'interessarà