L'Hoquei Club Alpicat renova dos anys els seus tècnics

J.C. MONGE
17-04-2020
  • L'Hoquei Club Alpicat renova dos anys els seus tècnics

Encara que l’activitat esportiva a la pista es troba aturada, sí que es manté a bon ritme als despatxos de l’Hoquei Club Alpicat. Com a primer pas del projecte per ascendir a l’OK Lliga, tant el sènior masculí com el femení en un termini màxim de dos temporades, l’entitat ja ha tancat la renovació dels respectius cossos tècnics fins al juny del 2022, és a dir, per dos temporades més.

Xavi Roy seguirà una campanya més al capdavant de l’equip masculí, que la temporada passada es va quedar a les portes de l’ascens, mentre que al femení continuarà Miquel Serret, també jugador de l’equip de Roy.

Quant a la resta dels dos cossos tècnics hi ha lleugers canvis i s’amplien amb nous integrants. Així, a l’equip masculí s’incorpora com a segon entrenador Antonio Velasco, que fins ara exercia de delegat. Cobreix la marxa de Xavi Pairés, que deixarà el club quan es doni per conclosa l’actual temporada.

El delegat de l’equip serà Àngel Montull, que s’ha incorporat al club aquesta campanya, mentre que Arnau Carré serà l’auxiliar del delegat. També renova per dos temporades més la doctora Helena Palacín i seguirà com a fisioterapeuta Adrià Ros. Completa el cos tècnic de l’equip masculí el també jugador Joan Ramon Serret, que exercirà de preparador físic i analista. Igualment exercirà aquestes funcions a l’equip femení.

Al capdavant del sènior femení, que aquesta temporada ja s’havia classificat per al play-off d’ascens, seguirà per dos temporades més Miquel Serret. A més del preparador físic Joan Ramon Serret, comparteix tasques en tots dos equips Adrià Ros, fisioterapeuta, mentre que com a delegades han renovat també Yolanda Vizcaíno i Àngels Vidal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta