L'hoquei Patins Vila-Sana debuta a l'OK Lliga amb una victòria històrica

15-10-2017
Actualitzat: 15-10-2017 9:28
  • L'hoquei Patins Vila-Sana debuta a l'OK Lliga amb una victòria històrica

L’Hoquei Patins Vila-sana va fer història al guanyar 3-0 ahir el Reus Deportiu, el dia en què debutava a l’OK Lliga Femenina per primera vegada en els seus catorze anys d’existència. Els gols de Marta Vieira i Maria i Victoria Porta, aconseguits en tot just sis minuts i que van donar la victòria a les de Jordi Capdevila, es van produir en un espectacular inici de la segona part.

En el primer temps, les lleidatanes van controlar el joc i van tenir ocasions per aconseguir algun gol, però els va faltar ritme. Després del descans, el Vila-sana va practicar un joc més obert per provar d’entrar amb més velocitat. A més, va apujar la intensitat i va anar pel partit, de forma que va sentenciar en pocs minuts. Aquesta sortida fulgurant va tenir el seu reflex en el marcador, ja que, quan es portaven tot just 20 segons de la represa, va arribar el primer gol local, obra de la capitana, Maria Porta (1-0). Gairebé sense donar temps de celebrar-ho, va arribar el segon per mitjà de la portuguesa Marta Vieira (2-0), i després d’uns altres dos minuts, Victoria Porta va sentenciar el matx amb el definitiu 3-0. Després d’aquest gol, el duel va quedar resolt i el Reus va abaixar ritme i intensitat. L’equip del Baix Camp, a priori un rival directe aquesta temporada, va acusar la falta d’efectius a la banqueta, però segons el tècnic, Jordi Capdevila, “serà un equip que donarà guerra”.

Capdevila, que encapçala un cos tècnic a què s’ha incorporat Lluís Rodero, es va mostrar molt satisfet per la victòria i va comentar que “hem estat molt bé en defensa i molt centrades en atac”. Va destacar que no van patir en cap moment i va posar en relleu el fet d’acabar amb la porteria a zero. En aquests termes es va expressar també el president de l’entitat, Ramon Porta, que va qualificar la cita de “doblement històrica”, pel fet de debutar a la categoria i fer-ho amb tres gols i sense rebre’n cap. “És importantíssim començar amb victòria per saber qui som i per fer-ho contra un rival directe”, va comentar Porta.