L’IRBLleida amplia l’exposició fotogràfica amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

REDACCIÓ
10-02-2021
  •  L’IRBLleida amplia l’exposició fotogràfica amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència
  •  L’IRBLleida amplia l’exposició fotogràfica amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) ─amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, que té lloc demà, 11 de febrer─ ha ampliat l’exposició fotogràfica formada per fotografies de les professionals que integren l’Institut. Aquest 2021 s’hi sumen 4 cartells més i 90 professionals més. La mostra està formada, en total, per 10 quadres amb un total de 243 professionals de recerca. Els nous quadres es podran veure a partir de demà a l’edifici Biomedicina I.

Les dones representen el 59,8% dels professionals contractats o adscrits a l’Institut (investigadors i investigadores que formen part de la Universitat de Lleida, dels centres sanitaris d’atenció primària, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova o l’Hospital Universitari de Santa Maria).  L’IRBLleida està integrat per 247 dones, de les quals 202 són personal de recerca i 45 personal de suport de gestió o tècnic. Del total de les 202 professionals de recerca, 16 investigadores són caps de grup de recerca (el 44,4% del total de caps de grups), 84 són investigadores de recerca, i 102 investigadores en formació (o estudiants de doctorat).

D'altra banda, amb motiu d’aquesta efemèride, el Comitè d’Empresa de l’IRBLleida ha organitzat una taula rodona per parlar de les dones i la ciència que comptarà amb la participació del centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida (UdL) i les científiques Montserrat Gea, directora de la Direcció General de Professionals de de la Salut del Departament de Salut; Núria Eritja, professora lectora de la UdL i investigadora del grup Patologia Oncològica, i Elena Britti, investigadora en formació de la UdL i l’IRBLleida. La taula rodona serà a les 12.00 hores del dia 11 de febrer i es realitzarà de manera virtual. Es podrà seguir a través d'internet

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta