Lleida s'omple de llaços grocs, que la Paeria retira en un dia

REDACCIÓ
05-03-2018
  • Lleida s'omple de llaços grocs, que la Paeria retira en un dia

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) de Lleida van "enllaçar" de color groc la ciutat de Lleida al llarg del matí de diumenge en una acció per reivindicar la "llibertat dels presos polítics" i el retorn dels polítics que defensen la independència de Catalunya que estan "exiliats" a Bèlgica i a Suïssa. AIxí, el centre i els diferents barris de la ciutat presentaven al llarg del dia tanques, arbres, fanals, senyals i baranes plenes de llaços grocs de plàstic. Un dels exemples més clars era la plaça Ricard Viñes on centenars de llaços recordaven la reivindicació que porten a terme els CDR des de fa 4 mesos.

En l'acció, anomenada "Barris Enllaçats", va repartir desenes de persones per diferents zones de la ciutat de Lleida que van lligar els plàstics al mobiliari urbà. Diverses localitats catalanes llueixen aquests símbols reclamant la llibertat dels Jordis, Oriol Junqueras i Joaquim Forn. A Lleida, però, els símbols han durat tot just unes hores ja que els operaris de la Paeria i d'Ilnet, l'empresa que gestiona la neteja, van procedir a retirar els llaços al llarg de la tarda.

Aquest matí, per exemple, la plaça Ricard Viñes tot just tenia alguns llaços al terra.

Des dels CDR, lamenten el desplegament d'operaris i d'agents de la Guàrdia Urbana per retirar els llaços, que són una mostra de "solidaritat amb les persones preses i exiliades".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next