LleidaDrone organitza de nou el concurs nacional de vídeos de drons de carreres

REDACCIÓ
17-12-2020
  • LleidaDrone organitza de nou el concurs nacional de vídeos de drons de carreres
  • LleidaDrone organitza de nou el concurs nacional de vídeos de drons de carreres

L’Associació LleidaDrone, amb seu als Laboratoris TIC del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL), organitza conjuntament amb altres socis i empreses l'FPV Rewind 2020, la segona edició del concurs estatal de vídeos de drons. L’objectiu del nou concurs de LleidaDrone, que disposa d’un equip de competició, el LleidaDrone Racing Team, és que els pilots mostrin els millors moments dels vols que han fet durant l’any 2020. Fins ara, una quinzena de pilots d’arreu de l’estat espanyol han confirmat la seva participació en aquest certamen.

Per competir al concurs, els participants envien un vídeo per pilot, editat com ells vulguin i amb els millors moments dels vols fets durant l’any. Aquestes gravacions tenen una durada d’un minut i s’han de publicar a Instagram, sempre utilitzant l’etiqueta: #lleidadronefpv2020 i mencionant els perfils @lleidadrone i @lleidadroneracingteam. A més, les imatges hauran de tenir obligatòriament una petita caràtula del concurs. El vídeo, que es demana que sigui d’alta resolució Full HD (1920x1080), s’ha d’enviar o compartir a l’adreça lleidadrone@gmail.com, indicant el nick o nom del perfil d’Instagram perquè el jurat ho pugui corroborar.

La selecció dels guanyadors es farà aquest dissabte, dia 19 de desembre, a les 19:00 hores en un esdeveniment que l’organització transmetrà en streaming desde LleidaDrone i on es comentaran en directe tots els vídeos que s’han rebut fins ara. Un jurat format per diferents pilots espanyols de reconegut prestigi en drons de competició escollirà els tres vídeos guanyadors, que rebran premis consistents en material per a aquestes aeronaus. També se sortejarà material entre tots els participants.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?