LleidaJove impulsa "Posa't en marxa" per a joves que busquen la seva primera feina

REDACCIÓ
Publicat: 
29-06-2023
Actualitzat: 29-06-2023 12:20
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • LleidaJove impulsa "Posa't en marxa" per a joves que busquen la seva primera feina
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

“Posa’t en marxa” és un nou projecte impulsat per les Referents d’Ocupació Juvenil del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida, pensat per a joves que estan en recerca de la seva primera feina. La finalitat d’aquest és poder conèixer diferents àmbits laborals per poder facilitar la seva presa de decisions tant en l’àmbit educatiu com en el laboral.

LleidaJove d'excursió a la Faiada de Malpàs
Peu de foto: 
Imatge d'arxiu LleidaJove (FOTO: Ajuntament de Lleida)

Durant tres setmanes, en horari de matí, s’ofereixen diferents càpsules: cura d’infants, auxiliar de cambrer/a i cuina, auxiliar de  supermercat i mosso/a de magatzem. Els participants són joves entre 16 i 18 anys que durant aquestes tres setmanes participaran a diferents xerrades, visites i tallers amb la col·laboració de diferents professionals especialitzats en cada sector.

Aquesta setmana s’ha dut a terme la formació en l’àmbit de cura d’infants amb una alta participació, on els i les joves han pogut enriquir-se de nous coneixements en relació a alimentació, higiene, primers auxilis, l’evolució cognitiva de l’infant i també visita a una ludoteca i escoles bressol.  

Comparteix

També t'interessarà