Lo Memefest de Tàrrega s'estrena amb sis monologuistes emergents

REDACCIÓ
07-10-2019
  • Lo Memefest de Tàrrega s'estrena amb sis monologuistes emergents

Tàrrega es convertirà del dijous 10 al dissabte 12 d’octubre en la capital de l’humor amb l'estrena de Lo Memefest, el primer festival d’aquestes característiques que se celebra a la província de Lleida. La proposta estrella tindrà lloc el dissabte 12 a les 22:30h amb ‘La nit dels monòlegs’, on hi haurà l’actuació de 6 monologuistes emergents de l’Stand Up Comedy català, un format de monòlegs d’actuacions breus amb ritme frenètic i humor punyent. Oye Sherman, Manel Vidal, Modgi, Josep Català, Joel Diaz i Esther Gimeno són els escollits per aquesta primera edició, coneguts per les seves aparicions en mitjans de comunicació com TV3, RAC1, Catalunya Ràdio o altres espais de comèdia com 'El Soterrani'.

Nit de Monòlegs 

El mateix dissabte a les 12:30h se celebrarà a La Soll un vermut tertúlia sobre els límits de l’humor amb la presència de l’influencer Lo Postureig de Lleida, el periodista Iu Forn, l’especialista en mems Dolors Boatella i la monologuista Esther Gimeno. A la tarda, hi haurà un taller de mems a càrrec de Boatella, un freak-bingo amb PD Verrizè i un micro obert a l’humor per tota aquella persona que vulgui fer la seva actuació damunt l’escenari. 

El dijous a les 19:30h s’obrirà el festival amb un taller teatral d’improvisació a càrrec de l’Escola Cruma, recentment creada a Tàrrega, i que es realitzarà a l’Institut d’Arts i Oficis amb la inscripció gratuïta per a les 20 primeres persones que s’apuntin a Agrat. Posteriorment, a les 22h a la plaça dels Comediants, hi haurà la gran final dels ‘Improssibles’, campionat d’improvisació entre equips que ha tingut molt èxit en els últims anys al Bar Kirikú.

El divendres, l’activitat de Lo Memefest començarà a les 20h a la plaça de les Nacions sense Estat amb la inauguració de l’Expomem, mostra temàtica sobre el món del mem i les xarxes socials que anirà a càrrec de l’especialista Dr. C. Dakscsón. A les 21h, es farà una Bikinada popular a La Soll i, posteriorment, s’anirà als Cinemes Majèstic per veure la projecció d’un film clàssic de l’humor com és ‘La vida de Brian’ dels Monty Phyton, que enguany compleix 40 anys de la seva estrena, amb xerrada prèvia dels cinèfils Jordi Giribet i Joan Solé. Per accedir al cinema serà necessària una invitació mitjançant la promoció de Foment Tàrrega, el pack 'memecenes', comprant un Bikini o unes crispetes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com veieu que 'Glovo' aterri a Lleida?

Carregant...
Load next