L'Oficina de Turisme de la Vall de Boí rep la Certificació de Sostenibilitat Biosphere

REDACCIÓ
Publicat: 
09-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Oficina de Turisme de la Vall de Boí rep la Certificació de Sostenibilitat Biosphere
    Peu de foto: 
    Ajuntament de la Vall de Boí

La Certificació Biosphere és un segell internacional atorgat pel RTI (Responsible Tourism Institute), avalada per la UNESCO i l'Organització Mundial del Turisme Sostenible que reconeix a aquelles empreses i destinacions que demostren el seu compromís amb la sostenibilitat a través dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquesta certificació de sostenibilitat turística de reconeixament internacional reconeix els esforços sostenibles de les destinacions i empreses en la seva contribució al compliment dels requisits i principis de sostenibilitat i millora continua, a través d'un sistema privat de certificació voluntària i independent.

Des de l'Oficina de Turisme de la Vall de Boí afrimen haver "implantat i demostrat bones pràctiques per aconseguir aquest segell. Apostem per la sostenibilitat i la responsabilitat reconeixent un compromís amb la gestió sostenible del turisme i la necessitat d’assolir una gestió sostenible de la destinació. Un compromís integral i comú vinculat als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El municipi, a més, ja compta amb un allotjament certificat i d’altres empreses en procés de certificació."

Els Pirineus i Terres de Lleida tenen el reconeixament Biosphere Destination des de 2021 i des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida incentiven l'adhesió a les empreses i destinacions del territori per posicionar-se com una destinació amb identitat pròpia que "promou el valor cultural, patrimonial i mediambiental de tot el territori en el seu conjunt."

Comparteix

També t'interessarà