Martha Argerich i Pablo Galdo en concert a l'Auditori Enric Granados de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
02-04-2024
Actualitzat: 02-04-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Martha Argerich i Pablo Galdo en concert a l'Auditori Enric Granados de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El pròxim dijous, dia 4, l’Auditori Municipal Enric Granados serà l’escenari d’un concert protagonitzat per la pianista argentina Martha Argerich, reconeguda internacionalment. Acompanyada del pianista gallec Pablo Galdo i, en la segona part, amb LleidArt Ensemble, Argerich oferirà una experiència musical única.

Argerich, considerada una de les grans intèrprets del segle XX i XXI, farà una parada a Lleida com part de la seva gira per Espanya, que inclou també Madrid i Barcelona. Aquesta serà una oportunitat exclusiva per gaudir del talent d’aquesta pianista, que s’ha sumat a la seva gira de forma extraordinària.

La pianista argentina Martha Argerich fa parada a Lleida en la seva gira per Espanya
Peu de foto: 
La pianista argentina Martha Argerich - Foto: Ajuntament de Lleida

El concert comptarà amb la participació de Pablo Galdo, reconegut tant com a pianista com a professor, en una primera part dedicada a obres com “Fantasia en fa menor, D 940” de Schubert i “Ma mère, l’oye” de Ravel, entre altres. A la segona part, el públic podrà gaudir del “Carnaval dels Animals” de Saint Saëns, amb la col·laboració de LleidArt Ensemble i acompanyat per imatges animades de l'artista visual Sandra Albukrek.

Organitzat per l'Ajuntament de Lleida en col·laboració amb l'Associació Música Clàssica Galícia i l'Auditori de Lleida, el concert començarà a les 20 h. Les entrades tenen un preu de 45 € per la platea i l'amfiteatre, i de 40 € per als laterals parells i senars.

Comparteix

També t'interessarà