"Mengem Garrigues", la iniciativa que neix arran de la Covid-19 i les restriccions

REDACCIÓ
Publicat: 
02-11-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • "Mengem Garrigues", la iniciativa que neix arran de la Covid-19 i les restriccions
  • "Mengem Garrigues", la iniciativa que neix arran de la Covid-19 i les restriccions
  • "Mengem Garrigues", la iniciativa que neix arran de la Covid-19 i les restriccions

Durant l’estat d’alarma de la COVID  va néixer a les Garrigues l’iniciativa “Mengem Garrigues”, una xarxa de productors i elaboradors de la comarca que s’agrupen per compartir les seves necessitats i trobar solucions conjuntes. Més de 15 productores s’han organitzat per oferir-te de forma eficient i còmoda els seus productes de proximitat i de la màxima qualitat per portar-te’ls fins a casa teva.

Cada 15 dies fan una ruta per la zona de Les Garrigues, el Pla d’Urgell i el Segrià per tal d’entegrar les comandes realitzades prèviament al seu web. Quinzenalment podreu rebre a casa productes d’alta qualitat que van des de pa fet amb massa mare natural del Forn Xocolatí de les Borges Blanques, fruites i verdures de l’Hort de Ca la Cistellera de Juneda, Mel elaborada per Bee Happy de Juncosa, corder de Corder Ca la Maite de Juncosa, ous ecològics de la Granja la Fumada de la Pobla de Cèrvoles, tota mena de fruits secs de Mas d’en Nogués de Maials, iogurts, formatges i llet de la Lleteria les Obagues/Talma de Juneda, oli d’oliva Oliferm de la Cooperativa de Castelldans, caragols de Lo Caragol de la Serra, safrà i productes derivats de Safrà Júlia de Cervià de les Garrigues, embotits de Can Gregori de Torrebesses, fins a 16 tipus de formatges de Formatges Camps de Palau d’Anglesola i oli d’oliva verge extra ecològic d’Olicatessen del Molí dels Torms.

Es pot fer la compra per les xarxes socials, així com consultar tota la informació actualitzada de les novetats i nous productors que s’incorporin.

Comparteix

També t'interessarà