Mercadona assegura que "no hi ha problemes de desproveïment" per la guerra d'Ucraïna

ACN
15-03-2022
  • Mercadona assegura que "no hi ha problemes de desproveïment" per la guerra d'Ucraïna
    Peu de foto: 
    Foto Mercadona
  • Mercadona assegura que "no hi ha problemes de desproveïment" per la guerra d'Ucraïna

- El president de Mercadona, Juan Roig, assegura que la guerra d'Ucraïna no està provocant una manca de productes als supermercats de l'Estat. "No hi ha problemes de desproveïment", ha remarcat aquest dimarts en la roda de premsa de presentació de resultats de la cadena de distribució alimentària més gran de l'Estat. Roig ha afirmat que les limitacions de productes com l'oli de gira-sol responen al comportament de compra massiva però no a la falta d'unitats. "És només acaparament, perquè tenim mercaderia més que suficient", ha indicat Roig. El president de la companyia ha fet una crida a la calma als consumidors i ha demanat evitar l'alarmisme.

El directiu ha posat d'exemple el comportament dels consumidors durant el primer confinament amb les vendes de paper higiènic, que es van multiplicar per dos en un mes, però que en còmput anual van ser les habituals."La cadena, els nostres competidors i els proveïdors estan preparats per subministrar", ha dit, tot recordant que a l'Estat es produeix tres vegades més d'oli d'oliva del que es consumeix.

El president de Mercadona ha reivindicat la qualitat del sector a l'Estat i a Portugal, tot garantint que la cadena agroalimentària estatal és "potent".

Davant d'un conflicte com el provocat per la invasió russa d'Ucraïna, Roig ha assegurat que Mercadona "s'adaptarà a la situació perquè els ingressos siguin superiors a les despeses", encara que calgui "prendre decisions necessàries, però també molestes i impopulars".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?