Més companyies i escenaris en el sisè Festival Circ Picat d’Alpicat

REDACCIÓ
12-06-2019
  • Més companyies i escenaris en el sisè Festival Circ Picat d’Alpicat

Un total de 22 companyies (dos més que l’any passat), amb una trentena d’espectacles en una dotzena d’espais pel centre d’Alpicat i el parc del Graó. Aquest és el menú de la sisena edició del Festival Circ Picat, que se celebrarà el cap de setmana del 28 al 30 de juny i que mostrarà al públic una àmplia varietat d’especialitats circenses, des d’equilibrisme i trapezi a malabars, pal, bicicleta, mim o clown. L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va presidir ahir a la Diputació la presentació del certamen, acompanyat del diputat en funcions Paco Cerdà i del director artístic del Circ Picat, Jordi Escuer. Aquest va destacar la presència al programa de tres companyies internacionals, dos més que l’any passat, entre les quals els acròbates kenians Jambo Brothers, en la seua primera actuació a Espanya, i els francesos Les Quat’fers en l’Air, especialistes en acrobàcia aèria presents en festivals de tot Europa.

De l’Estat espanyol, visitaran Alpicat cinc companyies, entre les quals la de l’aragonès Javier Aranda, de titelles i teatre d’objectes, o els malabaristes granadins La Guasa Circo Teatro.

La quota lleidatana arribarà de la mà de companyies com Campi Qui Pugui, Sound de Secà i el jove pallasso Tortelini. L’alcalde d’Alpicat va recordar que “Circ Picat és un projecte que va nàixer en un municipi amb una població jove, dinàmica i familiar, que s’ha consolidat en els darrers anys”. El certamen, amb prop de 50.000 euros de pressupost, espera rebre uns 15.000 espectadors.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta