Missa per celebrar la festa de Sant Salvador Votat a Golmés

J.GÓMEZ
03-06-2020
  • Missa per celebrar la festa de Sant Salvador Votat a Golmés
  • Missa per celebrar la festa de Sant Salvador Votat a Golmés

El municipi de Golmés ha celebrat les festes de Sant Salvador Votat amb la majoria d’actes festius anul·lats de la programació per l’estat d’alarma decretat per la pandèmia del coronavirus. Sí que s’ha mantingut la missa dedicada a Sant Salvador, encara que amb un aforament limitat. Perquè els veïns, principalment els més grans, poguessin seguir-la sense sortir de casa, la missa es va retransmetre en directe per Lleida Televisió. El rector de Golmés, Climent Capdevila, va ser l’encarregat de celebrar-la acompanyat dels rectors de l’Agrupació Parroquial.

Després de finalitzar l’acte litúrgic es va dur a terme una processó per diferents carrers del municipi, amb la participació de la colla gegantera. L’acte el va presidir l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, juntament amb el president del consell comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, i diversos membres de la corporació local.

La festa major d’aquest municipi del Pla d’Urgell també tenia previst fer volar uns 500 fanalets des de diferents punts del municipi a partir de les deu de la nit. L’acte finalment es va haver de cancel·lar, tant dilluns com dimarts, a causa del vent i l’amenaça de pluja.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta