Mollerussa completa la millora de Prat de la Riba amb el trasllat dels fanals a la vorera urbanitzada

REDACCIÓ
23-07-2020
  • Mollerussa completa la millora de Prat de la Riba amb el trasllat dels fanals a la vorera urbanitzada

L’Ajuntament va dur a terme ahir al matí les obres de trasllat a la vorera urbanitzada dels fanals del carrer de Prat de la Riba, actuació que va motivar el tall en la circulació per aquesta via mentre es van fer. Aquesta actuació prevista en el projecte que va ser adjudicat a Romà Infraestructures i Serveis per un import de 218.226 euros amb l’IVA inclòs completa la millora feta en aquest carrer a finals d’octubre passat amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat. No obstant i fora d’aquest projecte, el consistori té previst més endavant fer una petita actuació per millorar l’accessibilitat al pas de vianants d’aquest carrer des de la passarel·la que travessa les vies.

En concret, la reforma del carrer ha permès mantenir els dos sentits de circulació i eixamplar la vorera sud, adjacent a la zona urbanitzada, ja que s’han suprimit les 35 places d’aparcament que hi havia. Val a dir que el consistori ha suplert aquesta reducció amb l’obertura de dos nous aparcaments en zones properes com són la del costat de l’estació d’autobusos (45 places) i la reformada en un solar de l’avinguda de Balaguer (51 places).

La millora d’aquesta via, que també va suposar la renovació de part del clavegueram i  la col·locació d’una nova canonada per a la recollida de les aigües pluvials, ha estat finançada amb una subvenció de la Diputació de Lleida de 121.000 euros mentre que la resta de l’import del projecte, que estava pressupostat inicialment en 242.487 euros, es reparteix a parts iguals entre el consistori i el veïnat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Quins factors penses que s'haurien reforçar en la lluita contra la desigualtat de gènere?

(Totes les respostes són importants)