Mollerussa habilita un espai de joc per a infants cada dimecres i divendres al centre urbà

REDACCIÓ
Publicat: 
03-06-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mollerussa habilita un espai de joc per a infants cada dimecres i divendres al centre urbà
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa dinamitzarà un espai de joc per a infants de fins a 13 anys cada dimecres i divendres de 6 a 8 de la tarda a les places del centre urbà. La iniciativa, promoguda des del Pla de Civisme i conduïda a través del monitoratge especialitzat de la cooperativa Lleure Qualia SCCL, comença aquest divendres i es durà a terme fins al 14 de juliol, en què farà una aturada del servei per reprendre’l a la primera quinzena de setembre. Juguem amb Mollerussa, nom amb què s’ha batejat el projecte, té per objectiu oferir un espai alternatiu de joc amb activitats de lleure educatiu com gimcanes, jocs sensorials o tallers diversos per treballar el civisme entre els infants.

També a partir del 8 de juny s’obrirà de forma permanent de 5 a 8 de la tarda l’Espai Municipal de Joc al solar de la pista de bitlles amb l’objectiu d’oferir-lo com a alternativa per als infants de fins a 13 anys perquè hi puguin jugar a pilota i fer-hi també altres activitats de lleure, tot i que en aquest cas no estarà vigilat ni conduït amb monitoratge. 

La iniciativa, que ja es va encetar l’any passat com a prova pilot, sorgeix de la necessitat detectada a través del Pla de Civisme per afavorir el joc responsable i millorar la convivència en places i carrers de la ciutat.  La zona, que lluirà un rètol amb normativa específica d’ús, també és un dels dos espais lliures de fum de la ciutat juntament amb la plaça d’Àngel Bonvehí, en el marc d’una iniciativa impulsada per l’Associació Contra el Càncer de Mollerussa. 
 

Comparteix

També t'interessarà