Mollerussa obre les piscines d’estiu amb els mateixos preus i abonaments

REDACCIÓ
Publicat: 
06-06-2023
Actualitzat: 06-06-2023 12:18
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Mollerussa obre les piscines d’estiu amb els mateixos preus i abonaments
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Mollerussa

Mollerussa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines el divendres 16 de juny mantenint els mateixos preus d’entrada i oferint una vintena de grups  a través de la dotzena de cursets i activitats formatives que es duen a terme des del 26 de juny i fins el 4 d’agost, algunes d’elles en dos torns. Les inscripcions a aquests cursos  es podrà fer presencialment o també a través del web de l’equipament a partir de dilluns 12. Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida. Així ho han explicat aquest matí l’alcalde en funcions de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor en funcions d’Esports, Bernat Díaz, i del tècnic responsable de l’equipament, Gerard Nabau.

També a partir de dilluns 12 es podran adquirir i activar els abonaments de temporada amb els mateixos preus que en les darreres set temporades i que són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 14 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 14 i  17 anys de l’infantil i el d’adults. L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre el mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. L’accés a les instal·lacions es fa des de fa ja algunes temporades amb una polsera amb xip i, com l’any passat, els menors de 14 anys hauran d’accedir al recinte acompanyats d’un adult.

Un any més es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre 6 activitats repartides en 18 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment al fitnes aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. L’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que millor li combini.

Comparteix

També t'interessarà